HYGIENIAPATJA - SAIRAALAPATJA 80x200x13cm (HG802013V) - Apuvälineet ja tuotteet terveydenhoitoon

HYGIENIAPATJA - SAIRAALAPATJA 80x200x13cm (HG802013V)

Saatavuus: varastossa
Varastosaldo: 1 kpl
Hinta: 249,00 € / kpl

HYGIENIAPATJA - SAIRAALAPATJA 80x200x13cm

Hygieniapatja on päällystetty nesteenpitävällä, hengittävällä hygieniakankaalla. Pölyämättömyytensä ansiosta hygieniapatjat ovat myös ihanteellisia astmaatikoille sekä pölyallergikoille. Alla tarkat tiedot.

  • Koko 80*200*13cm (Erikoiskoot tilauksesta.)
  • Kotimainen, laadukas ja jämäkkä vaahtomuovi. Sopii normaalipainoisille nukkujille. Jos haluat erityisen kovan/pehmeän patjan, ota yhteyttä myyntiimme.
  • Päällismateriaali on kahteen suuntaan joustavaa antibakteerista Sanitized®-käsiteltyä hygieniakangasta, joka on pyyhittävää, nesteitä läpäisemätöntä ja hengittävää. Aktiivinen ainesosa sinkkipyritioni (EU528/2012).
  • Väri: Sininen
  • Patjassa on irrotettava ja pestävä päällinen.
  • Irrotettavan päällisen vetoketju on suojattu tippaläpällä.
  • Päällisen hoito-ohje:

    Päällinen kestää vesipesun 70°C (- jopa 95°C tarvittaessa). Päivittäinen puhdistus pyyhkimällä. Älä käytä huuhteluaineita polyuretaanipintaisen kankaan pesussa. Konepesua varten käännä päällinen nurja puoli ulospäin. Rumpukuivaus on tehtävä alennetussa lämpötilassa (poistoilman lämpötila max. 50°C). Pintapuhdistus lämpimällä vedellä ja pehmeällä sienellä tai kankaalla. Pesuaineeksi suositellaan neutraalia tai heikosti emäksistä yleispesuainetta (pH7-9), aineen valmistajan antaman laimennussuosituksen mukaisesti laimennettuna. Kuivausta suositellaan aina pesun jälkeen.

 

Patjat luokitellaan hygieniatuotteiksi joilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Mikäli tuote loppuu omasta varastostamme, saamme tätä tuotetta: 2-3 viikkoa
Matkahuolto perii tästä tuotteesta erilliskäsittelymaksun.