Vaahtomuovipatja 80x200x15 (OT64V) - Patjat ja petauspatjat

Vaahtomuovipatja 80x200x15 (OT64V)

Saatavuus: varastossa
Varastosaldo: 1 kpl
Hinta: 239,00 € / kpl

Vaahtomuovipatja 80x200x15cm

Kääntöpatja on laadukas suomalainen vaahtomuovipatja. Patjan sisus on kerrosrakenteinen, voit valita jämäkämmän tai kimmoisamman puolen. Päällinen on tikattu, miellyttävän tuntuinen polyesterineulos. Päälliseen on ommeltu vetoketju kolmelle sivulle.

  • Patjan koko: 80x200x15cm
  • Päällinen: Miellyttävän tuntuinen polyesterineulos, kermanvalkoinen 100% polyesteri. Päällisen pesu 60°C. Vetoketju kolmella sivulla.
  • Patjan sisus: Patjoissa on käytetty pääosin kahta laadukasta vaahtomuovityyppiä. Valmistamme erikseen räärälöidyn patjaratkaisun toiveittesi mukaan. Myyjämme auttavat sinua mielellään patjan valintakysymyksissä. (Ota yhteyttä soittamalla myyntiin tai laittamalla sähköpostia.) Myymälässämme on valmiina sekä erittäin kovia/- pehmeän joustavia patjayhdistelmiä.

Patjat luokitellaan hygieniatuotteiksi. Avatulla pakkauksella ei ole vaihto/- palautusoikeutta.
 

Kotimainen vaahtomuovi on turvallinen materiaali. Se on valmistettu ympäristöystävällisesti ilman ilmakehälle haitallisia CFC-yhdisteitä (ponneaineita). Siinä ei ole  mitään allergiaa aiheuttavia, haihtuvia aineosia. Vaahtomuovi ei myöskään pölyä. Hygieenisyytensä ansiosta sitä suositellaan myös allergisille henkilöille.

Hoito-ohje: Pelkän vaahtomuovin hoidoksi riittää tuuletus ulkoilmassa, imurointi ja kevyt harjaus. Vaahtomuovia kannattaa säilyttää kuivassa ja ilmavassa paikassa.

Kuositellaan kosteana, Silitys enintään 110 astetta, Vesipesu 60 asteessa
Mikäli tuote loppuu omasta varastostamme, saamme tätä tuotetta: 4-7 päivää
Matkahuolto perii tästä tuotteesta erilliskäsittelymaksun.